Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 07.10 - 13.10

Петъчна доза секс: Saint Laurent и bad-and-boujee презеравтивите

Дори Карл Маркс не би могъл да предвиди тази форма на капитализъм...

Love преди 4 години

Макар че сме откровени привърженици на всичко дизайнерско, все пак има неща в живота, които не се нуждаят от креативна намеса, за да функционират отлично и дори изглеждат прилично. Но въпреки това, големите дизайнерски къщи са обсебени от идеята да щамповат с логата си всичко, което чисто технически може да се "подпечата". Виждали сме какво ли не - кламери, миксери, ключодържатели, найлонови торбички, запалки, футболни топки и прочее. Състезанието обаче се усложнява в пъти, откакто и Saint Laurent се включва - луксозният френски ритейлър вече предлага презервативи за по 5 паунда бройката на сайта си и, разбира се, Интернет пространството не може да остави фактите неизкоментирани.


Кадърът, с който Антъни Вакарело анонсира линията презервативи на бранда. Моделът в гръб е Аня Рубик.

Модният ентусиаст Чалукя, подвизаваща се под псевдонима @balenciogre в Туитър, споделя изображенията с последователите си: "Защо усещам такава нужда да си купя тези YSL презервативи, въпреки че знам, че дори няма да ги използвам, просто искам да си ги събирам - в името на модата!"

Ако и вие като нея усещате изпепеляващо желание да притежавате артикул от подобен тип, имате избор между шест различни принта - чисто черен, много златен, на черно-бели квадратчета, на сърчица, със зеброва краска и със стрелички.

More Love