Следва

70-тарска фънк мода в новата колекция TommyXZendaya

Ето я Джамбатиста Вали х H&M колекцията

...и лицето й - Кендал Дженър

All fashion преди 4 години

Да, работата на 53-годишния дизайнер за шведската верига изглежда добре, дори много добре, даже зашеметяващо.

От 7-ми ноември в продажба, в нея има всичко за един хубав, спретнат, модерен и пълноценен женствен гардероб.

Точно женствеността е силата на Джамбатиста, дотук нищо неочаквано, но реалният резултат от колаборацията на мас-веригата и прочутия италианец, за която първо чухме по време на хуманитарната гала amfAR през май тази година, е впечатляващ в своята завършеност, пълнота и носимост.

Естествено, че има тюл, естествено, че има сложни конструкции, както и подчертана доза вечерност.

Неща, които адмирираме и харесваме, затова и нямаме търпение за след точно месец, когато артикулите ще са налични в избрани магазини и онлайн. Целият lookbook разглеждаме в галерията горе>>>

По повод предстоящата премиера на Giambattista Valli x H&M, самият Вали казва: "H&M ми даде възможността да достигна до широката публика с личната си визия за стил и с моя начин на прослава на красотата. Целта е да разширя тази своя визия и да бъда част от щастливите мигове на повече хора, като помогна да се случат повече любовни приказки по целия свят."

От Швеция връшат жеста: "Поласкани сме, че сътрудничим с Джамбатиста Вали. Неоспоримо е, че той е моден майстор от висока класа с дарба за впечатляващи силуети. Това, че можем да ги поднесем на клиентите си, за нас е сбъднат сън. Чакаме с нетърпение реакциите на нашите клиенти по повод тази прекрасна колекция."

More All fashion