Следва

Какво научихме от Хороскопa тази седмица

Laptop Bag

Все повече и повече стават жените, изкачващи стълбата на корпоративния успех, на които се налага да пътуват често, a това прави чантата за лаптоп абсолютна необходимост...

Стил преди 14 години

Все повече и повече стават жените, изкачващи стълбата на корпоративния успех, на които се налага да пътуват често, a това прави чантата за лаптоп абсолютна необходимост. Но не става дума за скучните стари черни и бежови чанти. Всъщност, с новите възможности за избор на цвят и материали, жените могат да превърнат този бизнес аксесоар в модна притурка, подходяща за всякакви срещи и презентации.

Женската чанта за лаптоп е с дизайн, позволяващ да се съхранява не само лаптопа, но и важни елементи като зарядно, преграда за документи, джобове с цип, отделения за гримове и т.н. Освен това чантите са изработени със заден джоб, достатъчно голям, за да събере всички папки, от които бизнес дамите се нуждаят.

На родна почва можете да откриете индивидуалността си и тази на лаптопа си в логото на Samsonite.
Женските чанти за лаптоп обикновено идват с вътрешен и външен водоустойчив слой, за да са добре защитени вещите, прибрани в тях. Някои от чантите са изработени от разноцветни парчета плат и украсени с пайети, за едно по-силно фешън излъчване. Разбира се, преди да си купите чанта по Вашия вкус, най-добре е да знаете размерите на лаптопа, които смятате да използвате с нея.

Друг вариант на женската лаптоп чанта е модерната градска чанта „тоте” за лаптоп. Дизайнът е като на нормална градска чанта, с присъщите дълги дръжки. Има цяло отделение с цип, което да приюти вашия лаптоп, папки и други принадлежности без проблем. Имат си и фешън елементи като комфортни къси дръжки и връвчици за затягане. Изглеждат точно така, както повечето жени харесват.

Естествено, много жени използват и кожената чанта за лаптоп, когато отиват на работа. Те са здрави, има предложения в различни цветове, а често се купуват и от мъже.

Като се има предвид, че женското око изисква повече от мъжкото, а и жените са по-взискателни за тези неща, тези чанти за лаптоп могат да се намерят в широка гама на изработка на модели от шотландско каре до орнаментика от пайети. Хубавото при чантите за лаптоп е, че голяма част от тях са подходящи както за жени, така и за мъже.


Онези, които не искат да носят своя лаптоп на гръб или на рамо, биха могли да използват дамската чанта за лаптоп на колелца. Те са стандартно екипирани с колела и дръжки, улесняващи придвижването от една до друга дестинация, удобни са и са прекрасна възможност за хората с изтощени или болящи гръбни и раменни мускули. Тези чанти са по-скъпи от стандартните за лаптоп. Те имат значително количество място и достатъчно джобове, които да са от полза при краткосрочни пътувания.

И не на последно място - има дамски чанти за лаптоп, които са оптимизирани според изискванията на летищната охрана. Тези чанти са били изпробвани и одобрени съгласно регулациите на Администрацията по Транспортна Сигурност (ТСА) за ръчен багаж, допускан в самолета.

Те имат множество джобове, които да съхраняват разнообразните документи, електронни органайзери, мобилни телефони и други джунджурии. Чантите са произведени от издръжлив полиестер, който е по-малко уязвим срещу износване и скъсване.

Така облагодетелствани от огромното разнообразие на модели чанти за лаптоп Samsonite, които видя по-нагоре, бизнес дамите са секси както на път, така в колата, на чиято дясна седалка се разпростира качествената лаптоп чанта, така и на поредната важна среща през деня.

Ние залагаме на Samsonite не само защото имаме чудесни впечатления от куфарите на сериозния лейбъл, а и защото за всяка дама удобството и красивия дизайн е преди всичко.

Българските почитатели на Samsonite също могат да задоволят капризите си в шоурума на ATG, официален представител на марката за България.

 

More Стил