Следва

Double Trouble: Мастър-шефовете БЛОНДИНКИ или БРЮНЕТКИ

Behind the scenes: Талантливият Mr. Normaderm

Vichy Normaderm Phytosolution е нова серия за лице, която харесваме по ред причини. 

Face преди 4 години





Материалът, който ви представяме днес до известна степен дублира този, за който говорим в предишното изречение, но истината е, че формулата на Vichy Normaderm Phytosolution работи толкова добре, че заслужава втори поглед.

Действащите в дълбочина съставки са пригодени за проблемната и склонна към акне кожа, а видето, което заснемаме, за да илюстрираме всичко това, наред с прилежащите backstage кадри, цели да улови красотата в най-дребния детайл, докато прилежно демонстрираме бюти рутината на Ели.

Ели е на 20 години, модел на Ivet Fashion и безупречно красиво момиче, което, смятаме, идеално репрезентира образа на Vichy красотата. Редом до нея застават чаровните зелени опаковки на Vichy Normaderm Phytosolution, които снимаме в еклектична среда от абстрактни шарени произведения на изкуството, растения и щур стайлинг, според който обличаме сребърната пайетена пола на Ganni вместо рокля, а останалата част от визията поддържаме минималистична и чиста. Имаме удоволствието да уловим скъпоценния ритуал на разкрасяване, граничещ с интимна идилия, свежест, младост и красота в натуралния им вид, забавлявайки се много, затова се надяваме да му се насладите, точно както се насладихме ние.



Бюти ритуалът заслужава възклицания, защото включва серия помощни средства, с които постигаме заложената цел - свежа, хубава, здрава кожа.  



Залагаме на салициловата киселина с естествен произход, която доказано действа срещу запушването на порите и черните точки; пробиотичния екстракт и хиалуроновата киселина, които балансират и хидратират дермата.



Изброените съставки са ключови за гореспоменатия флуид, а понеже тайната на Vichy Normaderm Phytosolution се крие в двойната корекция, не пропускаме и втората стъпка от грижата - дълбоко почистващия гел, който при редовна употреба, два пъти на ден, изчиства натрупалите се замърсявания и себум, като едновременно свива порите и се грижи за комфорта на чувствителната кожа като усещане.

Резултатът от наистина работещата формула е видим във видеото, но пък не пречи още веднъж да припомним предимствата, доказани по научен път, но и от личен опит, агитираме с две ръце в статията, посветена на любовта ни към Mr. Normaderm ТУК.


Ели е от @ivetfashion
Гримът и прическата са от @voguevision

More Face