Следва

WIN IT! Светият Граал в състава на козметичните продукти - Витамин С!

Джъстин се ожени, роклята на булката подлуди всички

С надпис най-отдолу на шлейфа "Докато смъртта ни раздели", булката на Джъстин Бийбър - Хейли Болдуин, подлуди мечтатели, романтици и обикновени хора, но истината е, че са прекрасни двамата и не можем да спрем да ги гледаме!

Celebrities преди 4 години

Видно от първите фотографии от официалното сватбено тържество на двамата млади, които иначе се венчаха още преди година - през септември 2018-та, но чак сега спретнаха подобаващо тържество, церемонията е била прекрасна.

Фактите: 25-годишният певец и 22-годишният модел /олеле, откога толкова млади като възраст хора на звездния небосклон не са се женили, сякаш сме позабравили, че това е отлична възраст за вричане/ организираха сватбената си церемония в неделя в Южна Каролина. Съответно споделиха мигове от милото тържество, придружени от финото признание на младоженката: "Миналият понеделник беше най-специалният ден в моя живот."

И понеже същественият въпрос не е като как така двамата млади се обичат, защото любовта им не е тайна от дълго време, припомняме ТУК, нито защо точно сега са решили да празнуват, тъй като това е изцяло въпрос на техен избор, а кой уши премяната, отговаряме веднага - булчинската рокля, изключително подходяща за хубавата Хейли, носи подписа на Върджил Абло и бранда му Off-White.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 15 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.