Следва

Коя я носи по-добре, роклята-убиец от Yousef Al Jasmi: Бионсе или Кели Роуланд

WIN IT! Светият Граал в състава на козметичните продукти - Витамин С!

Give me that, give me that Vitamin C!

All About Life преди 4 години



Серумите със съдържание на Витамин С са легендарни и то неслучайно - реално работят. Неравен тен, бръчици, белези, цялостнен недобър вид на кожата - Витамин С, респективно продуктите, в които се съдържа, вече има готово решение за всеки проблем, който може да бъде назован. Ние пък имаме и приложение към решението - нарича се Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster. Разказваме за чудодейните му свойства в подробности ТУК.

И какво излиза, без Витамин С не можем и ден, така ли? Дали в грижата за кожата, или в прясно изцедения портокалов сок, в салата за вечеря, а най-добре и в трите... неразделни сме - точно както всеки от вас и вашия BFF, partner in crime, in wine, в живота като цяло. Затова, имаме много специално предложение, валидно от днес (08.10) до понеделник (14.10) - подаряваме два от чудните серуми на Eucerin срещу: натискане на бутона FOLLOW в Инстаграм профила на @viewsofia и @eucerin_bg, сърце за снимката в Giveaway публикацията и коментар, в който да отбележите Витамин с-то в живота си - майка, сестра, баба, дядо, приятел/ка, любим/а и т.н. Колкото повече, толкова повече. Успех!

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.