logo loader
Следва

"Красотата е поведение и отношение, не съществува никаква тайна", Ести Лаудер за красотата, труда и успеха

Коя я носи по-добре, роклята-убиец от Yousef Al Jasmi: Бионсе или Кели Роуланд

#dresslikeagoddess

Celebrities преди 3 години

Наистина дрехата е фантастична, обсипана с кристали от първия до последния си милиметър, скроена женствено, тясно и секси.

Първо Бионсе ни я показа в Instagram профила си в неделя и зяпнахме. Поводът за избора на този й вечерен аутфит бе партито по повод откриването на собствено филмово студио на приятеля и колегата на звездата - 50-годишният актьор Тайлър Пери.

Роклята в случая с Бионсе е в жълто, силно прилепнала, много красива наистина, за което допринася и харизмата на жената, която я носи. Комбинирана с много дълга изкуствена плитка и богати диамантени обици, и видимо обожаващия жена си Джей Зи под ръка.

Във втория случай, същата креация, но в бледо розово, виждаме върху изваяното тяло на Кели Роуланд, като нейната поява е датирана няколко дни по-рано.

Като си даваме сметка колко трудно е да се измисли на коя от двете много хубави жени стои по-добре много хубавата рокля на Yousef Al Jasmi, все пак подлагаме казуса на гласуване, защото традицията повелява.

И така, в анкетата:

Анкета

Коя я носи по-добре?

More Celebrities

Бен Афлек и Дженифър Лопес на битпазар, ден след като той се гушна с Дженифър Гарнър

Celebrities преди 4 дни

Бен Афлек и Дженифър Лопес посетиха битпазар в Лос Анджелис ден след като актьорът беше сниман с Дженифър Гарнър: бившите съпрузи бяха хванати да се прегръщат в кола, при това изглеждайки много щастливи