Следва

Прясно разговорихме за вас: Little Alien a.k.a. Мирослав Иванов

Натали Имбрулия стана майка за първи път на 44!

Щастливата новина певицата споделя с последователи, фенове и приятели едва няколко часа назад в Инстаграм профила си.

Celebrities преди 4 години

44-годишната Натали Имбрулия, която света обикна след хита й Torn, има момченце! Щастливата новина певицата споделя с последователи, фенове и приятели едва няколко часа назад в Инстаграм профила си.

Натали публикува снимка на миниатюрната бебешка ръчичка на момченцето си, едва държаща се за маминия палец, а в поста под нея казва:

"Добре дошъл в света... Макс Валентин Имбрулия. Сърцето ми прелива от щастие!"

Припомняме, че новината за бременността на изпълнителката стана известна в края на юли, като Натали отново оповести радостната вест в личния си профил в социалната мрежа, разказвайки откровено за процедурата, на която се подлага:

"Не, не съм глътнала диня. Очаквам първото си дете през есента. Тези, които ме познават, знаят, че това е нещо, което исках от дълго време и се чувствам благословена, че се оказа възможно, благодарение на ин витро и донор на сперма. Няма да кажа нищо повече за това. Изключително съм развълнувана от това, което следва."

Натали има 5-годишен брак с Даниел Джонс, който приключва през 2008 година. Двамата нямат общо дете.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.