Следва

Бъдете като Кристен, носете си костюма на голо!

Джаред Лето изгубил главата си на Met Gala... буквално

Ти ли беше, Джеф Безос?

All fashion преди 4 години

Едно от най-запомнящите се (и образуващо кошмари едновременно с това) присъствия на тазгодишния бал на Met е това на двуглавия Джаред Лето. Не само че облече Gucci роба (рокля си беше) с диамантени орнаменти и дължина до земята, но избра и да допълни total-red look-а си с "реплика" на собствената си глава. Козирог с душа на суетен Лъв! Ако се чудите и вие дали Джаред пази "главата си", за да упражнява трикове, шеги и закачки с приятелите си; запазил я е за хелоуински костюм, или пък я използва като декорация в дома си, за съжаление, отговорът е не. И за трите.

Дългокосият изпълнител я е загубил още във вечерта на партито. В интервю с GQ Джаред казва, че няма представа какво се е случило с главата му - не поддържали връзка, откакто я загубил. "Ако някой някъде там все пак я открие, нека я отведе в най-близкия бутик на Gucci. В замяна ще получи чифт мръсни кецове." Като тези ТУК се има предвид.

Само за справка - Gucci взима по 11 хиляди долара на глава за направа/ за направа на глава - въпрос на гледна точка.

Като се замислим - кой ли не може да е взел главата на Лето. Доколкото бяха позволени, официалните снимки от гала вечерята индикират, че главата е била в ръцете на следните звездни заподозрени: Шон Мендес, Кендал Дженър, Салма Хайек, Сара Сампайо и в опасна близост до Джеф Безос - човекът е богат и влюбен, да, но си няма всичко...

More All fashion