Следва

Какво ново: Adidas с първа колекция в размери за всички - от XXS до 4XL!

Бъдете като Кристен, носете си костюма на голо!

Ако не друго, Кристен със сигурност знае как да се облича...

All fashion преди 4 години

Тази седмица, четиридесет и първа от годината, някак негласно посвещаваме на костюмите. Всички ги обичаме, да. Този на Анна с цят на тютюневи листа особено много, също да. Но не сте ли изпитвали трудност, що опре до съчетанието им с долна дреха? От една страна е поло-пуловерът, той обаче е подходящ само за специфичен период от годината - когато е достатъчно студено, че да навлечем и пуловер, и връхно. Тишъртите понякога идват прекалено кежуал, а ризите прекалено официални. И къде ни отвежда това кратко изследване? Какво е решението?

Знаем със сигурност какво би направила Кристен Стюарт - би го облякла на голо! Или пък с нежен дантелен бралет.

Като почетен гост на филмовия фестивал Mill в Сан Рафаел, Калифорния, в понеделник вечер, за да представи предстоящия си филм, Seberg, актрисата избира комбинация от блейзер с двуредно закопчаване и кадифена яка, а отдолу - нищо, освен черен дантелен сутиен. Допълва цялото със сребърни аксесоари под формата на верижки и лачени Оксфордки.

Кристен може да организира Мастър клас по балансиране на кежуал и официален стил - записваме се отсега. Комбинира Chanel с къси деним шорти, тишърти с женствени поли като стой, та гледай, а и винаги знае кога е най-добре да не носи нищо. Няколко дни по-рано, в Лондон този път, Кристен отново усети, че моментът е дошъл и слезе на червения килим, като в случая дори не й беше нужен сутиен! Одобряваме, Кристен, с две ръце!

More All fashion