Следва

Да срещнеш Audrina на Isabel Marant

ЧРД, Бела Хадид! 23 светкавични години до върха

Честити 23, bella Bella!

All fashion преди 4 години

Много щастие и здраве желаем на Бела, топ-моделът, без който няма ревю, няма колекция, няма събитие, няма случване на модния небосклон.

Едва на 23 от днес, в последните четири години госпожица Хадид буквално подчини на себе си и своя професионален стандарт модната и бюти индустрия.

Не знаем дали красивата Бела ще си вземе някой ден почивка, за да отпразнува в релакс празника си. Предвид натоварения й график можем само да допуснем колко време й остава за частен живот, още повече, че сме я чели да казва в интервю буквално: "Не мога да се размотавам по партита и купони, при положение, че искам да дам максимума в работата си. В момента това е всичко, което ме интересува".

Бела Хадид, в резултат може би и на цитираната нагласа, днес е един от най-богатите професионални модели в света, който отлично знае как се прави този бизнес, с 26 милиона последователи и доход от около 7 милиона долара на година. Нейните "първи страници" (много подобни на експанзията на Кейт Мос през 2000-те) са невероятно число: с рекорд от 32 корици през 2017-та, средно 30 ревюта на сезон и резервирано място в каста на Victoria's Secret, плюс 27 топ рекламни кампании за една календарна година, сред които за гигантите Dior, Bulgari, Versace, Fendi, Max Mara, Moschino, Tag Heuer, Calvin Klein, Nike, тя е примерът за "топ модел на деня" /с уточнението за близката й конкуренция с, според Forbes, приятелката й Кендъл Дженър с 22 милиона приходи и по-голямата й сестра Джиджи с 9 милиона/.

Честит рожден ден, Бела!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.