Следва

Студентски живот в Щатите, ах, сладък живот! 44 факта за образованието там, които го правят по-малко плашещо. Част III

М като Моника, Б като Богиня

Животът на точно 55...

Celebrities преди 3 години

Осанка, сексапил, елегантност и известна доза потайност вероятно са съставките, от които е "направена" Моника Белучи - в противен случай не бихме могли да си обясним съществуването й.

Появата й в Палацо Барберини, Рим, не прави изключение от обичайните случаи, в които ни благославя с божественото си присъствие тук и там по света, на някоя корица на списание или пък модно събитие - 55-годишната актриса е описание на съвършенство в изцяло черна визия - предполагаме, дело на Dior, с прозиращ корсет, нова и доста къса прическа, която й отива не по-малко от предната и клъч Louis Vuitton. М като Моника, Б като Богиня!

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 3 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 3 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим... 

Фернандо Ботеро, художникът на причудливата пищност, почина на 91 години

Celebrities преди 3 дни

Фернандо Ботеро, колумбиецът, чиито сладострастни картини и скулптури на тлъсти генерали, епископи, проститутки, домакини и други продукти на неговото причудливо въображение го превърнаха в един от най-известните художници в света, почина миналия петък в Монако, на 91 години.