Следва

Роди се Бебе номер 3 на Миранда Кер

Причината да се точи разводът на Анджелина и Брад

free, free, set them free

Celebrities преди 3 години

 

Сложният бракоразводен процес на 44-годишната Анджелина Джоли и 55-годишния Брад Пит се точи вече години и не личи да върви към финал. Независимо че звездите успяха да се договорят за попечителството над децата си /припомняме, че заедно възпитават Мадокс, 18, Пакс, 15, Захара, 14, Шайло, 13, и 11-годишните близнаци Вивиан и Нокс/, как да разделят многомилионното си състояние, така и не успяват да се разберат.

Новото е, че звездите са пожелали намесата на частен съд, за да се намери най-доброто решение. Изглежда камъкът на раздора е замъкът Château Miraval във Франция, до момента обща собственост на двамата холивудски актьори. Купено през 2011 година, то трябваше да бъде дарено на децата на двойката, помним от съвместни изявления тогава. Нещата и сега са идентични, вероятно ще се стигне до дарение, но как и при какви условия не е ясно, факт е само, че процесът се бави.

В началото на октомври френско списание направи с Джоли обширно интервю, в което актрисата говори и за развода си с Брад. В разговора откровено признава, че след раздялата й е трябвало много време, за да възстанови вътрешната си хармония и да започне отново да се радва на живота. Добавя, че едва сега "се връща към себе си", след дългото усещане, че се е изгубила.

"Всичко беше много объркано. Не можех да се позная. Усещах се унизена и незначителна, макар че се стараех неистово да не го показвам. В дълбините на душата си чувствах тъга и болка. В добавка започнаха проблеми със здравето. Всичко това обаче здраво те приземява, напомняйки ти, че сме длъжни да сме щастливи само от факта, че сме живи. Това е урок, който ще предам и на децата си: за обновлението, чрез което се връщаш към радостта. На мен ми се наложи наново да открия за себе си начина да бъда щастлива", разказва Анджелина.

Преди време за развода разказа и Брад Пит. В едно от интервютата си той споделя, че разпадът на семейството му е отворил много широко очите.

"Трябваше да разбера вината си, за да си дам отговор на въпроса как мога да поправя случилото се. Защото не искам да продължавам в този дух".

Припомняме, че Джоли и Пит се запознаха на снимачната площадка на филма "Мистър и мисис Смит" (Mr. & Mrs. Smith) през 2005 година, а след 9-годишна връзка официализираха отношенията си. Двойката заживя с децата си в цитирания замък в Южна Франция, но идилията приключи само две години след брачната церемония - през септември 2016-та, когато звездната двойка обяви, че се разделя.

More Celebrities

Въпрос на типаж: Венсан Касел и новата изгора

Celebrities преди 23 часа

Венсан Касел подхрани слуховете за нова интимна връзка в живота си. В последните дни се оказа вярно, че супер секси 56-годишният мосю Касел е силно влюбен в бразилския модел от австралийски произход Нара Баптиста, която, каквото и да си говорим, прилича до краен предел на бившата му съпруга Тина Кунаки

Мхм: Лео ди Каприо, майка му и Витория Черети в Милано

Celebrities преди 21 часа

Леонардо ди Каприо и Витория Черети, подозирани в любовна афера от поне няколко седмици, бяха заснети да напускат художествена галерия в центъра на Милано в компанията на майката на актьора Ирмелин и приятели