Street style в акценти - поли, пъстрота, еклектика и шорти

Street style в акценти - поли, пъстрота, еклектика и шорти

trends come, trends go...

Тенденциите идват и си отиват, и после пак се завръщат, но характерният белег, по който разпознаваме основните трендове сезон след сезон, е бързото им прескачане от модния подиум в стрийт стайл секцията, тоест, колкото по-бързо се извърши въпросния преход, толкова по-устойчива ще е тенденцията. Затова и не спираме да се оглеждаме за Street style вдъхновения ден и нощ. Модният месец, посветен на дефилетата за пролетта и лятото на 2020-та, и прилежащият му уличен стил ни предоставят огромно поле за изготвяне на прогнози, а за да е по-улеснено "смилането" на лавината от модни послания, отправени директно от много стилните хора, посещаващи модните форуми в Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано, ги разделяме на порции.

Засега разгледахме:

Ню Йорк - "Street style вдъхновения: Как ще ги стигнем нюйоркчаните?!"

Лондон - "Street style: London Fashion Week и 10-те топ тенденции оттам"

Милано & Париж х2: "Street style: Sugar-Spice-Everything-Nice от Милано и Париж" & "Един street style не стига! Още от Милано и Париж"

Днес се съсредоточаваме върху акцентите от четирите модни столици, които, силно вярваме, ще доминират стрийт модата. Групираме ги така:

Цветове - по много и/или много ярки


Шорти - колкото по-къси, толкова по-добре


Съчетаване на несъчетаемото

Помните ли тези джапанки-мечта?


Ах, този беж!


Полите - достатъчно дълги, за да могат да бъдат наречени поли, но и достатъчно къси, че да будят интерес (бел.ред. думи на Уинстън Чърчил)


I'm so romantic sometimes... I think I should marry myself

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.