Роди се Бебе номер 3 на Миранда Кер

Роди се Бебе номер 3 на Миранда Кер

От началото на седмицата съпрузите си имат второ общо бебенце, трета рожба за Миранда /припомняме, че тя е майка и на Флин, роден от брака й с актьора Орландо Блум/.

В интервю за октомврийския брой на Marie Claire Кер споделя, че вече е избрала име на мъничето, но предпочита да запази подробностите в тайна. Кер признава още, че третата й бременност е била най-тежката за нея: "Всяка сутрин се чувствах зле".

За предстоящото бебе номер 3 на австралийския модел разбрахме в началото на пролетта, една вест, дошла само 10 месеца след второто й раждане. На 7 май 2018 година Миранда и Еванс се сдобиха със син - Харт Кер Шпигел.

"Флин е безумно влюбен в Харт. Той много, много искаше малко братче. Не изпитва никаква ревност или подобно чувство. И това е много мило. А когато Флин влиза в стаята на Харт, той целият грейва, като лампичка, и засиява от щастие", сподели щастливата Миранда в интервю през август.

Кер се съгласи да се омъжи за милиардера и създател на Snapchat Еван Шпигел две години след началото на романа им. Влюбените спретнаха сватбена церемония у дома си в Лос Анджелис, в присъствието само на най-най-близките.

"Ние сме ангажирани в различни сфери, но по природа и двамата сме много консервативни, ценим семейството, предаността, честността. Ако аз съм склонна към предоверяване, Еван е по-внимателен, изобщо, допълваме се един друг", споделя Кер за Шпигел.

Припомняме, че след раждането на първия им син Миранда се върна на работа, напълно съсредоточавайки се върху развитието на собствения си бранд за органична козметика Kora Organics.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.