Следва

Last night was EPIC: The Chemical Brothers - Love is ALL!

Роди се Бебе номер 3 на Миранда Кер

Поздравления за три-пъти-мама Миранда Кер, 36, и татко Еван Шпигел, 29!

Celebrities преди 4 години

От началото на седмицата съпрузите си имат второ общо бебенце, трета рожба за Миранда /припомняме, че тя е майка и на Флин, роден от брака й с актьора Орландо Блум/.

В интервю за октомврийския брой на Marie Claire Кер споделя, че вече е избрала име на мъничето, но предпочита да запази подробностите в тайна. Кер признава още, че третата й бременност е била най-тежката за нея: "Всяка сутрин се чувствах зле".

За предстоящото бебе номер 3 на австралийския модел разбрахме в началото на пролетта, една вест, дошла само 10 месеца след второто й раждане. На 7 май 2018 година Миранда и Еванс се сдобиха със син - Харт Кер Шпигел.

"Флин е безумно влюбен в Харт. Той много, много искаше малко братче. Не изпитва никаква ревност или подобно чувство. И това е много мило. А когато Флин влиза в стаята на Харт, той целият грейва, като лампичка, и засиява от щастие", сподели щастливата Миранда в интервю през август.

Кер се съгласи да се омъжи за милиардера и създател на Snapchat Еван Шпигел две години след началото на романа им. Влюбените спретнаха сватбена церемония у дома си в Лос Анджелис, в присъствието само на най-най-близките.

"Ние сме ангажирани в различни сфери, но по природа и двамата сме много консервативни, ценим семейството, предаността, честността. Ако аз съм склонна към предоверяване, Еван е по-внимателен, изобщо, допълваме се един друг", споделя Кер за Шпигел.

Припомняме, че след раждането на първия им син Миранда се върна на работа, напълно съсредоточавайки се върху развитието на собствения си бранд за органична козметика Kora Organics.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 15 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 12 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.