Следва

KARL LAGERFELD X L'Oréal Paris - съвсем скоро и в България

На какво мирише медта - слагаме от новия аромат на Comme des Garçons и вече знаем

Кампанията за чисто новата премиера е дело на 24-годишен фотограф, станал световноизвестен след корицата на американския Vogue с Бионсе

Body преди 4 години

Comme des Garçons излязоха на пазара с нов аромат, който ние откровено чакаме с голямо нетърпение. Казва се Copper, което се превежда като Мед. Уточняваме, че не е необходимо да имате кой знае какви познания, за да се досетите, че композицията е посветена именно на това вещество — фотографът Тайлър Мичел очевидно е отразил необходимото за подсещане в кампанията, най-вече с тоновете на цветовете - кафяво във всички вариации.

Иначе, очевидно супер добрият 24-годишен младок от Атланта, който от известно време живее в Ню Йорк, се прочу от раз миналия септември, когато се оказа ангажиран със септемврийската корица на Vogue с Бионсе. Последваха кампанията Пролет/Лято 2019 на Calvin Klein с Кендал Дженър в главната роля, както и втора корица за Vogue — този път със Зендая. Младият талант е очевидно 1 на 1000, най-добрите в модната индустрия го грабят като топъл хляб - като например JW Anderson за рекламните си кадри за Есен/Зима 2019. Сега за първи път Тайлър работи не с хора, а с флакони. Е, и с хора, де, но като фон.


Тайлър Мичъл

Сега малко за самия аромат, чисто нов по своя характер, макар и положен в старата, но златна бутилка на Рей Кавабуко. Медта на парфюмерийния език на Comme des Garçons се превежда с помощта на галбанум /изсушен млечен сок от персийски копър/, розов пипер, тютюневи листа, черно френско грозде и листенца теменуга. Ако в близко време се окажете в Париж, задължително се отбийте в новия Dover Street Parfums Market — там този обещаващ микс в красиво шише и силна подкрепяща кампания, е вече в продажба.

More Body