Следва

How to Become a #COCOgirl in 2 months

KARL LAGERFELD X L'Oréal Paris - съвсем скоро и в България

Един от последните проекти, по които Карл Лагерфелд започва работа, ще бъде довършен от L'Oréal Paris - в негова памет и чест.

Beauty News преди 4 години

През юни тази година стана известно, че от едноименната марка на Карл Лагерфелд, в колаборация с L'Oréal Paris, работят по пускането на съвместна грим линия - с уговорката, че идеята за осъществяването на това съдружие е на самия Кайзер.

Карл Лагерфелд, за съжаление, не успя да довърши работата си по проекта, но пък животът за пореден път ни доказва, че тези велики хора, единици, грандиозни творци, продължават да живеят чрез идеите си - това, което са оставили на света.

Легендарният дизайнер почина през февруари 2019 година, като, припомняме, беше една от най-силните фигури в модния бранш, творчески директор на Chanel и Fendi, както и основател на собствения си бранд Karl Lagerfeld.

Малко след като излезе новината, че приятели и музи на Карл Лагерфелд пускат благотворителна колекция "Посветена на Карл: бялата риза" в чест на дизайнера, "отговорът" на козметичния свят не закъсня.

От L'Oréal Paris потвърждават - с презентация по време на Парижката модна седмица, че започнатото от Лагерфелд ще придобие име, форма и цвят. L'Oréal Paris х KARL LAGERFELD безспорно е една от най-очакваните бюти колаборации (дори по-очаквана от тези на Виктория Бекъм и Лейди Гага!), а днес с особена радост ви съобщаваме, че линията ще се предлага и на българския пазара съвсем-съвсем скоро.

Колекцията включва 11 елегантни грим-продукта, вдъхновени от неподражаемия стил на Карл Лагерфелд и докоснати от експертизата в грима на L'Oréal Paris - "в стила на рок-шика и с духа на парижката елегантност".

Червила от най-емблематичната серия за L'Oréal Paris - COLOR RICHE
Интензивни цветове, идеални за всяка ситуация. Формулата е обогатена с Витамин Е и арганово масло, за да осигури хидратиращо и приятно усещане на устните.

Два нюанса очни линии - черно и "Карл Лагерфелд"-черно
Очната линия е най-съблазнителният начин за подчертаване на очите. С матова и интензивно пигментирана формула, която не се размазва.

Тази очна линия е създадена за постигането на най-прецизната линия, точно като щтрих, направен от ръката на Карл върху лист хартия. Очната линия е налична в два цвята: черно и с металически отблясъци.



Палитра сенки за очи
 
Благодарение на тази палитра, която включва 9 невероятни нюанса, креативността в грима няма граници. Тя е своеобразен почит към парижкия шик. Всеки нюанс е силно покривен с мека текстура, която осигурява лесно нанасяне.

Хайлайтър 
С перлен блясък за подчертаване на скулите и постигане на модерна визия.

Спирала за очи 
Класическа и елегантна спирала за обем, точно какъвто беше Карл.

 


ОЧАКВАЙТЕ ОТ НОЕМРВИ И В БЪЛГАРИЯ.


 

More Beauty News