Седмичен ХОРОСКОП - 14.10 - 20.10

Astro преди 4 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъва, ще получите информация за неприятно събитие или инцидент, случил се преди няколко дни или седмици. Не се сърдете, че не сте научили своевременно – тези, които са скрили от вас, просто не са искали да ви тревожат.

В личен план ще преживеете различни събития, които ще ви покажат, че трябва да промените нещо в начина на взаимодействие с хората около вас. Ще се изисква разумен подход към определени ситуации. Не бива да пренебрегвате подобни събития, освен ако не искате да задълбочите проблемите си.

Седмицата прави възможни множество нови познанства и то с голямо разнообразие от хора въз основа на общи социални, политически или професионални интереси и цели.

Отношенията ви с хора, които живеят на различни от вас места (градове, държави), продължават да поддържат нивото си на сложност. Склонни сте да реагирате прибързано и емоционално на техните коментари или съвети, но дали това е най-правилната реакция?

Съдбата и по принцип, но сега особено, не толерира лъжи или опити за манипулация. Подобни действия (особено от ваша страна) ще създадат много неприятни ситуации.

Жените на зодията имат големи надежди и очаквания за тази седмица. Програмата ви ще бъде изпълнена с различни задачи, които са важни за вас. Винаги са възможни изненади, но определено ще бъдат от приятните.

Мъжете имат силни амбиции да постигнат успешен край или да постигнат важни кариерни или бизнес резултати, към които са ангажирани. Много обстоятелства ще бъдат на ваша страна, така че бъдете категорични в действията си.

Хороскоп

Още от Astro