Следва

81-годишната Джейн Фонда - АРЕСТУВАНА

Чарлийз, Марго и Никол - златното холивудско трио

friends will be friends, right 'till the end!

Celebrities преди 3 години

Вчера, 13-ти октомври, в отбран звезден кръг в Западен Холивуд се излъчва специална прожекция на Bombshell, както подобава гости на събитието са и трите актриси, превъплътили се в главните роли - Чарлийз Терон, Марго Роби и Никол Кидман.

На снимачната площадка актрисите се сработили прекрасно - трите, невероятно красиви жени и всяка поотделно, заедно съставят нещо като женски отряд в модерен вариант; проектират идеята за единство, подкрепа и обединеност, каквито много рядко се откриват в женските приятелства.

Чарлийз и Никол са врели и кипели в занаята, Марго пък има страшно силна година откъм роли и постижения - трите великолепни жени се обединяват в най-страхотния приятелски кръг - мини женски отбор, от който тайничко си мечтаем да сме част!

Припомняме, че сюжетът на лентата се върти около скандала с американския канал Fox News, заформил се преди няколко години (бел.ред. Роджър Ейлс, тогавашен генерален директор, беше обвинен в сексуален тормоз и съответно изхвърлен от поста си;) Кидман влиза в ролята на ТВ-ветерана Гретхен Карлсън, от която през лятото на 2016г. започна вълната от обвинения срещу шефа на телевизионната мрежа, довела до неговата оставка. Най-ярко впечатление прави Чарлийз Терон, която е неузнаваема в ролята на телевизионната водеща Мегин/Мегън Кели - жена с основна роля в падението на изпълнителния директор на Fox News. За разлика от двете актриси, Марго Роби не играе реална личност, а измислен - помощник-продуцент във Fox News на име Кейла Поспизил. Трейлърът си припомянме малко по-надолу.

Терон, както споменахме, променена до неузнаваемост, признава, че преди дори не можела да предположи през какво преминава един журналист, а сега наистина се е сляла с образа на Кели:

"Не съм и предполагала, че Мегин/Мегън се е намирала в толкова трудно положение. Много хора не разбираха защо не е проговорила по-рано", казва Чарлийз.

Световната премиера на лентата се планира за 20-ти декември 2019-та година.

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 3 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 3 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим... 

Фернандо Ботеро, художникът на причудливата пищност, почина на 91 години

Celebrities преди 3 дни

Фернандо Ботеро, колумбиецът, чиито сладострастни картини и скулптури на тлъсти генерали, епископи, проститутки, домакини и други продукти на неговото причудливо въображение го превърнаха в един от най-известните художници в света, почина миналия петък в Монако, на 91 години.