Следва

81-годишната Джейн Фонда - АРЕСТУВАНА

Чарлийз, Марго и Никол - златното холивудско трио

friends will be friends, right 'till the end!

Celebrities преди 4 години

Вчера, 13-ти октомври, в отбран звезден кръг в Западен Холивуд се излъчва специална прожекция на Bombshell, както подобава гости на събитието са и трите актриси, превъплътили се в главните роли - Чарлийз Терон, Марго Роби и Никол Кидман.

На снимачната площадка актрисите се сработили прекрасно - трите, невероятно красиви жени и всяка поотделно, заедно съставят нещо като женски отряд в модерен вариант; проектират идеята за единство, подкрепа и обединеност, каквито много рядко се откриват в женските приятелства.

Чарлийз и Никол са врели и кипели в занаята, Марго пък има страшно силна година откъм роли и постижения - трите великолепни жени се обединяват в най-страхотния приятелски кръг - мини женски отбор, от който тайничко си мечтаем да сме част!

Припомняме, че сюжетът на лентата се върти около скандала с американския канал Fox News, заформил се преди няколко години (бел.ред. Роджър Ейлс, тогавашен генерален директор, беше обвинен в сексуален тормоз и съответно изхвърлен от поста си;) Кидман влиза в ролята на ТВ-ветерана Гретхен Карлсън, от която през лятото на 2016г. започна вълната от обвинения срещу шефа на телевизионната мрежа, довела до неговата оставка. Най-ярко впечатление прави Чарлийз Терон, която е неузнаваема в ролята на телевизионната водеща Мегин/Мегън Кели - жена с основна роля в падението на изпълнителния директор на Fox News. За разлика от двете актриси, Марго Роби не играе реална личност, а измислен - помощник-продуцент във Fox News на име Кейла Поспизил. Трейлърът си припомянме малко по-надолу.

Терон, както споменахме, променена до неузнаваемост, признава, че преди дори не можела да предположи през какво преминава един журналист, а сега наистина се е сляла с образа на Кели:

"Не съм и предполагала, че Мегин/Мегън се е намирала в толкова трудно положение. Много хора не разбираха защо не е проговорила по-рано", казва Чарлийз.

Световната премиера на лентата се планира за 20-ти декември 2019-та година.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.