Следва

81-годишната Джейн Фонда - АРЕСТУВАНА

Чарлийз, Марго и Никол - златното холивудско трио

friends will be friends, right 'till the end!

Celebrities преди 4 години

Вчера, 13-ти октомври, в отбран звезден кръг в Западен Холивуд се излъчва специална прожекция на Bombshell, както подобава гости на събитието са и трите актриси, превъплътили се в главните роли - Чарлийз Терон, Марго Роби и Никол Кидман.

На снимачната площадка актрисите се сработили прекрасно - трите, невероятно красиви жени и всяка поотделно, заедно съставят нещо като женски отряд в модерен вариант; проектират идеята за единство, подкрепа и обединеност, каквито много рядко се откриват в женските приятелства.

Чарлийз и Никол са врели и кипели в занаята, Марго пък има страшно силна година откъм роли и постижения - трите великолепни жени се обединяват в най-страхотния приятелски кръг - мини женски отбор, от който тайничко си мечтаем да сме част!

Припомняме, че сюжетът на лентата се върти около скандала с американския канал Fox News, заформил се преди няколко години (бел.ред. Роджър Ейлс, тогавашен генерален директор, беше обвинен в сексуален тормоз и съответно изхвърлен от поста си;) Кидман влиза в ролята на ТВ-ветерана Гретхен Карлсън, от която през лятото на 2016г. започна вълната от обвинения срещу шефа на телевизионната мрежа, довела до неговата оставка. Най-ярко впечатление прави Чарлийз Терон, която е неузнаваема в ролята на телевизионната водеща Мегин/Мегън Кели - жена с основна роля в падението на изпълнителния директор на Fox News. За разлика от двете актриси, Марго Роби не играе реална личност, а измислен - помощник-продуцент във Fox News на име Кейла Поспизил. Трейлърът си припомянме малко по-надолу.

Терон, както споменахме, променена до неузнаваемост, признава, че преди дори не можела да предположи през какво преминава един журналист, а сега наистина се е сляла с образа на Кели:

"Не съм и предполагала, че Мегин/Мегън се е намирала в толкова трудно положение. Много хора не разбираха защо не е проговорила по-рано", казва Чарлийз.

Световната премиера на лентата се планира за 20-ти декември 2019-та година.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 17 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 13 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.