Следва

WIN IT: Да се поглезим в COCO!

Леле, колко си приличат! Момчето на Хелена Кристенсен на 20

Здрав моделски ген!

Celebrities преди 4 години

Супермоделът Хелена Кристенсен сподели мили семейни снимки с последователите си в Инстаграм по повод 20-ия рожден ден на сина си Мингъс, който по всичко личи е наследил не е една и две черти от много характерните за модела - изключително изразителните скули, изписаните вежди, формата на устните и ах, този пленителен поглед! Да, разбира се, кадрите предполагат и известна прилика с бащата Норман Рийдъс, но без никакви "ако"-та, "да"-та и "но"-та - с всяка следваща година Мингъс заприличва все повече и повече на майка си!

"Днес е красив ден, защото ти се роди преди 20 години! Толкова много те обичам", пише Кристенсен под снимките.

"Честит рожден ден на най-готиния човек на всички времена", израдва се и таткото в профила си. Пожелание не липсва и от страна на "мащехата" на Мингъс - Даян Крюгер, която коментира поста на мъжа си. Голямо щастливо семейство!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.