Следва

#UNSMOKE your world for the Beauty: Митко Дамов

WIN IT: Да се поглезим в COCO!

COCO в трите си бюти локации COCO Dry Bar, COCO Nail House и COCO Nail Academy, е дом на всички женски удоволствия, а и още нещо.

All About Life преди 4 години

Витаещата във въздуха позитивна емоция, момичешката атмосфера и еталонът за професионална грижа са все хайлайти, които като магнит ни привличат ден след ден, увещавайки да отделим малко скъпоценно време за себе си, въпреки така динамичното ежедневие.



В подробности за най-новата придобивка към семейството на COCO - COCO Nail Academy, разказваме ТУК, а междувременно решаваме да поглезим една от вас с разточителен бюти ваучер за маникюр и педикюр с гел лак именно там - Лозенец, ул. Козяк, бл. 112 (не се бъркайте с номер 112, по навигация е на номер 1). Екипът от професионалисти, наричани още COCO момичета, ще се погрижи целият процес на разкрасяване да задоволи и дори презадоволи сетивата ни - от прекрасния елегантен интериор, до любезно поднесената чаша ароматно кафе и личното отношение, като добавка към най-добрата грижа, на която ръцете и краката ни някога са се радвали.



Условията за участие за разкрасяващата наслада в Инстаграм играта ни изискват да последвате личния ни профил @viewsofia, както и този на @coconail.sofia, да харесате поста с публикацията и да го коментирате с името на приятелки, които виждате като достойни за прозвището #cocoмомичета (обичат вскякави модни и козметични глезотии, разкрасителни процедури и тем подобни малки момичешки радости). Очакваме коментарите ви под поста в Инстаграм и даваме старт на играта точно в този момент, като щастливката сред вас ще бъде избрана следващия вторник (22.10).



Успех!

More All About Life