Секси и умна:

Секси и умна: "рециклираната" колекция Coca-Cola х Diesel

#greenspirit

Налична е на dieselbin.store, при условие, че влезете от мобилния си телефон, като преди това сте сканирали логото за рециклиране на която ви харесва ваша покупка. След това дребно усилие ще ви се разкрие супер приятният свят на новата капсулна колекция Coca-Cola x Diesel, наречена The (Re) Collection в чест на това похвално сътрудничество, което смесва мода и рециклирани материали, като го прави повече от добре.

Колекцията съдържа 12 артикула и е на разположение на купувачите от 7 октомври, като включва тениски, суичъри, бански костюми, къси панталони, якета и панталони за един секси, но и умен прочит на ежедневното облекло.

Колекцията (Re) е колаборация между две автентични, емблематични и отговорни марки.

"Вдъхновени от собственото си виждане за бъдещето, сътрудничим с Coca-Cola, за да изследваме новите начини за създаване и проектиране на тъкани, с главна роля на рециклираните материали в колекциите ни", каза Ренцо Росо, основателят на Diesel, уточнявайки, че дрехите и аксесоарите в колекцията са направени от пластмасови бутилки Coca-Cola и рециклиран памук.

Ако искаме да станем горд притежател на прекрасното унисекс деним яке с червен шев (#19 в галерията горе), украсено с емблематичното лого на Coca-Cola, на джинси от същия вид или на супер готини черен или бял бански /върху които логото на Coca-Cola сякаш излита, за да се покаже това на Diesel/, трябва да побързаме, защото колекцията е с ограничен тираж. Налична е и в магазините на Diesel, на Diesel.com и в Galeries Lafayette в Париж.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia