Следва

Тези ръкавици са толкова буржоазни!

Секси и умна: "рециклираната" колекция Coca-Cola х Diesel

#greenspirit

All fashion преди 4 години

Налична е на dieselbin.store, при условие, че влезете от мобилния си телефон, като преди това сте сканирали логото за рециклиране на която ви харесва ваша покупка. След това дребно усилие ще ви се разкрие супер приятният свят на новата капсулна колекция Coca-Cola x Diesel, наречена The (Re) Collection в чест на това похвално сътрудничество, което смесва мода и рециклирани материали, като го прави повече от добре.

Колекцията съдържа 12 артикула и е на разположение на купувачите от 7 октомври, като включва тениски, суичъри, бански костюми, къси панталони, якета и панталони за един секси, но и умен прочит на ежедневното облекло.

Колекцията (Re) е колаборация между две автентични, емблематични и отговорни марки.

"Вдъхновени от собственото си виждане за бъдещето, сътрудничим с Coca-Cola, за да изследваме новите начини за създаване и проектиране на тъкани, с главна роля на рециклираните материали в колекциите ни", каза Ренцо Росо, основателят на Diesel, уточнявайки, че дрехите и аксесоарите в колекцията са направени от пластмасови бутилки Coca-Cola и рециклиран памук.

Ако искаме да станем горд притежател на прекрасното унисекс деним яке с червен шев (#19 в галерията горе), украсено с емблематичното лого на Coca-Cola, на джинси от същия вид или на супер готини черен или бял бански /върху които логото на Coca-Cola сякаш излита, за да се покаже това на Diesel/, трябва да побързаме, защото колекцията е с ограничен тираж. Налична е и в магазините на Diesel, на Diesel.com и в Galeries Lafayette в Париж.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.