Следва

Sofia Street Style: Странните преживелици на една Мила

Пепит à la TommyXZendaya

Пепитът е основно заложен сред тенденциите на сезон Есен/Зима 2019-та, затова пазаруването му в смели количества е оправдано и дори поощрявано.

Shopping преди 4 години

Мотивът представлява и сериозна част от новата колекция на Томи Хилфигър в колаборация със Зендея, представена по време на седмицата в Ню Йорк, припомняме я тук. Хубавата новина е, че дизайните са налични и при нас, откриваме ги в едноименния бутик на бранда в Paradise Center, където отблизо можем да разгледаме 70-тарските силуети и цветовите акценти, говорещи за вдъхновението зад колекцията.

Ние пък бързаме да направим страхотния пепитен блейзър от колекцията свой, затова не губим излишно време в приказки, а се отправяме към бутика. Отличителните черти, с които ни печели, са класическата и едновременно с това модерна кройка с красиви ревери и леко издължен силует. Раздвиженият дизайн оставя многобройни възможни интерпретации по тема стайлинг - носим го като част от костюм или поотделно в комбинация с джнси или с различни по вид поли и панталони. Кройката и мотивът са повече от благоприятни за надграждане, а днешният избор изисква комбинация с черно поло, миди пола и ботуши на ток до коляното.

Наш е за 620лв.

 

 

Тези, а и всички останали дизайни от колекцията TommyXZendaya, намираме в бутика на Tommy Hilfiger в Paradise Center.
 

More Shopping