Следва

Un'italiana vera: Франческа Лаваца

Кралица Летисия, очарователна в любимото си розово

Поводът е Националният празник на Испания, 12-ти октомври

Celebrities преди 4 години

На мащабния военен парад, с който в Испания честват Националния си празник, кралица Летисия блести като диамант с най-високи показатели на чистота и цвят. Едно, че е е придружена от най-близките си и обични хора - съпруга й Фелипе и двете им дъщери Леонор и София, и второ, че сякаш по default изглежкда съвършено.

Летисия, 47, никога не е крила предпочитанието си към розовата гама - примерите са стотици, но ето някои от най-пресните ТУК и ТУК. И въпреки сложността на занятието да се съчетае бонбоненият цвят така, че да не изглежда инфантилно и "кукленско", Летисия успява всеки път. Всеки!

В допълнение, както добрият кралски етикет изисква, Кралицата винаги избира модели на испански дизайнери, като и този не прави изключение - божествената рокля е дело на Felipe Varela; обувките й са Steve Madden, а клъчът - Magrit. За роклята знаем, че е изработена специално за Летисия от един от най-най-любимите й дизайнери.

Двете принцеси също избират бонбонено-пастелената гама - София е в синьо, а пък Леонор в розово. 

И въпреки че "всички щастливи семейства си приличат", като испанското кралско второ няма!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 19 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.