Следва

Trend report: Хей квадратни обувки, хей ги две!

Street style: Мъжете - самички и по двойки

Любовта е море, модата - океан...

Street Style преди 4 години

Даваме си ясна сметка, че с разгледаните ЦЕЛИ ПЕТ порции стрий стайл вдъхновения от изминалата едномесечна модна фиеста, по един или друг начин, но в никакъв случай умишлено, сме пренебрегнали момчетата-мастъри в уличния стил, които са не по-малко от жените. Дойде и техен ред - самички и по двойки, важното е да са стилни!

При мъжете, както и при жените, наблюдаваме строгото следване на няколко определени тенденции - костюмите на първо място (в голяма част от случаите е застъпено каре; за разлика от тези в женския гардероб, костюмите в мъжкия не са оувърсайзд, а с по-скоро съвсем класически размер и кройка); т.нар. athleisure или изкуството на спортните облекла; да не забравяме и щампите, както и лицевата кожа.

Всяка от визиите, които разглеждаме, е подкрепена със смели аксесоари в ярки тонове, на места се наблюдават веригите като акцент, на други милитъри чантите от всякакъв вид и форма. Денимът както винаги е широко застъпен в аутфит подбора, а teeny-tiny очилата вече са се превърнали в неизменна част от мъжката визия.

Любовта е море, модата - океан. Слеят ли се е потоп. Затова разглеждаме симбиозата им така:

More Street Style