Un'italiana vera: Франческа Лаваца

Un'italiana vera: Франческа Лаваца

Франческа Лаваца е в Борда на директорите на италианския кафеен гигант Lavazza, четвърто поколение в семейството, ангажирана в момента, заедно с брат си и двамата си братовчеди, с мениджмънта на вероятно най-разпознаваемата марка за кафе в света.

Синеока като в детска приказка, Франческа Лаваца носи панталон от фина сива вълна с декоративен подгъв, сако от Zadig&Voltaire, пусната, прекрасно гледана по италиански коса, високи токове, усмивка. Именно усмивката й печели и обезкуражава едновременно, всичко е в това изражение - и решителността на Франческа, и нежността, и оптимизма й, и удоволствието да носиш тази фамилия.

Франческа Лаваца е всъщност човекът, който движи всички творчески проекти около компанията, вкл. календара на Lavazza, които разказват вече от десетилетия на целия свят какъв е италианският начин да живееш добре.

Зодия Рак, Франческа разказва, че обожава работата си, че е възпитана в голямо уважение към традициите, че няма никакъв конфликт с роднините си по отношение семейната компания. Самата тя се дефинира като тотален оптимист, като тук оптимизмът не се определя като "солта на живота", а по-скоро като захарта, защото Франческа е част от семейството от Торино, направило повече от всички останали, за да познаваме и да приемаме с удоволствие и радост всяка глътка espresso italiano.

Родена през 1969-та, Франческа винаги е изпитвала магнетично привличане към изкуството и креативността. Да представи новият календар на Lavazza за 2020-та година, сниман от извънредно силния и въздействащ с всяка своя снимка американец Дейвид Лашапел, за госпожа Лаваца бе видимо истинско удоволствие.

Говорим за днес и утре, за бизнеса и изкуството, за опасността и спасението, за проблема и посланието, с Франческа, във Венеция, един град, с който фамилията е силно свързана, заради дългогодишното спонсорство на различни творчески проекти от световна величина в този град-музей. И където екипът ни бе поканен да гостува по повода, заедно с колеги-журналисти от цял свят.

12 глагола, за да спасим Земята
#celebrate
#listen
#realize

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.