Trend report: Хей квадратни обувки, хей ги две!

Trend report: Хей квадратни обувки, хей ги две!

Говорейки за тенденции в обувките за сезон Есен/Зима 2019-та, дизайните с квадратни нослета са едни от първите, които идват наум. 

Широката им популярност на улицата от части се дължи на Даниел Лий и всичко, което той прави за Bottega Veneta, радващо се на невероятен успех. Припомняме част от Лий-обсесиите ТУК, ТУК и ТУК.  

Независимо от творенията на младия дизайнер обаче, обувките в квадратен силует са обособен за сезона тренд, на който и имена като Wandler, Proenza Schouler и Nina Ricci се доверяват. 90-тарската им естетика се радва на обожание и купища интерпретации по отношение на ценови клас, височина на тока и цвят. Вълната по конкретния модел стартира още през лятото, когато фините сандали и чехли на ток носеха статус на must-have дизайн, а сега вече, намирайки се официално в есенно-зимния сезон, се радваме на нови и нови силуети в подразделения на стилето дизайна, както и още боти и ботуши, които въпреки грубия в сравнение със сандалите вид, дават свеж прочит на тренда.

Bottega Veneta може и да води класациите по стрийт стайл присъствие, основно с мрежестия си модел на висок ток, но нека това не ни ограничава, а по-скоро вдъхнови стилистично, разглеждайки десетките примери подбрани тук. От селекцията научаваме, че въпреки строгия и дори masculine вид на обувката, той комплиментира еднакво добре контрастни по настроение визии. Намираме дизайнът за удачен избор за съчетаване както с оувърсайзд костюм, така и с женствена драпирана рокля в цвят фукция. Въпреки много модерното си в момента звучене, видът на обувките позволява да се отнасяме към тях като с класически дизайн по отношение на стилизиране, независимо от посоката, която сме поели>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.