Следва

#UNSMOKE your world for the Classics: Рубен Лазарев

Като две капки вода: Принцеса Даяна и снаха й

за кой ли път, за кой ли път...

Celebrities преди 4 години

Приликата, на която ни наведоха изобилните кадри от стартиралото вчера официално посещение на Херцозите на Кеймбридж в Пакистан, е подчинена, според нас, на две неща:

1. Кейт Мидълтън винаги е обичала да напомня в стилистичните си решения на покойната си свекърва;
2. Традицията в страната на посещение изисква подобен тип облекло.

И така, виждаме 37-годишната членка на британското кралско семейство в шалвар-камиз, традиционно пакистанско облекло, в комбинация с панталон от предпочитаната й дизайнерка Катрин Уокър. Ведно с горната част на тоалета вървят обувки на ниско токче от Рупърт Сандерсън.

Двете капки вода с покойната принцеса Даяна се забелязват чрез сравняването на тоалета на Катрин от вчера и този на Ди от 1996-та, когато самата тя е на посещение в Пакистан. В чия полза е финалният резултат, оставяме на вас да прецените, като отчетете, разбира се, 23-годишната давност.

Иначе, двойката бе посрещната на пакистанска земя от министъра на външните работи Шах Махмуд Куреши и неговата съпруга.

Целта на визитата е да се укрепят отношенията между двете страни. "Винаги можете да разчитате, че Великобритания ще продължи да играе важна роля в качеството си на ключов партньор и приятел", заяви Уилям при пристигането си.

Втората порция снимки, пак "в синьо", е от днес. Катрин и Уилям са на посещение в училище в главния град Исламабад, където се обсъждат темите за образованието и менталното здраве. Херцогинята на Кеймбрдж носи традиционна синя курта (риза) и марама /вид шал/ от местния дизайнер Махин Кан.

Анкета

Катрин или Даяна?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.