Следва

Лий Радзивил шик - кои от личните вещи на сестрата на Джаки О. разпродават

Всички носят: Голямата пухкава Glam Slam "възглавница" на Maison Margiela

Силуетът, наподобяващ голяма пухкава възглавница, а всъщност оказал се чанта с подпис от Галиано за Margiela, сигурни сме, не ви е убягнал.

All fashion преди 4 години

От няколко модни сезона насам, а именно от представянето на пролетно-лятното ревю за 2018-та на бранда в Париж, нетипичният дизайн циркулира непрестанно из модното пространство като пример за убийствено стайлинг решение, излязло именно изпод влиянието на не кой друг, а скандалния Галиано.

Дизайнът е озаглавен Glam Slam и идва в четири размера - наподобяваща клъч версия, макро и мини, среден и голям, а общият брой на цветове, финиши и текстури за Есен/Зима 2019-та е седем, сред които металик, лак и мека кожа в розово, червено, черно и бяло. Цените пък варират от 990 евро за най-малкия размер до 1790 евро за най-големия и могат да се закупят както във всеки бутик на Margiela, така и онлайн в големите ритейлъри.



Обемният силует със заоблени форми е конструиран от пухкава кожа и позволява да се носи както с дълга дръжка през тялото или на рамо, така и като клъч, което очевидно е и предпочитаният маниер сред стрийт стайл примерите, подбрани тук. Сред детайлите-акценти попадат разпознаваемото лого, централно разположено в предната част на чантата и невъзможните за изпускане иконични бели шевове на гърба. Макар и дизайнът да не е съвсем нов, радваме се на причудливия му вид вече две години в различни цветове, подбрани според всеки следващ сезон, а естетиката му продължава да печели завиден брой почитатели, особено в Париж, разбира се, където къщата на Margiela представя своите колекции>>>

More All fashion