Следва

Какво ново: Google лансира революционно нов смартфон, който разпознава жестове

Тайната на щастливия брак, Вики Бекъм по темата

Виктория Бекъм разкрива тайната, на която се крепят 20-годишните бракове...

Love преди 4 години

Във вторник тази седмица модният и бюти магнат, какъвто наистина е госпожа Бекъм, гостува на американското talk-show Today, където освен че говори за лаунча на едноименния си бюти бранд, издава и тайната на щастливия семеен живот.

Бившето Спайс момиче отговаря на въпроса кое съзира като "тайната съставка", говорейки за брака й с Дейвид:

"Децата са нашият приоритет. Всичко, което правим, се върти около децата", обяснява Вики. "И двамата работим здраво и обичаме това, с което се занимаваме професионално." Дизайнерката добавя, че тя и съпругът й се "подкрепят взаимно" и са "истински щастливци, че са се срещнали".

Водещата я пита още дали срещата й с Дейвид (точно две години преди да се оженят) е била "любов от пръв поглед", на което Пош Спайс отговаря положително. Виктория разказва още, че според нея самата ключът към здравото семейство е комуникацията. "Със съпруга ми сме постоянна част от живота на децата си. Обичаме семейството си, това е - целият ни свят се върти около семейството."

По време на интервюто Бекъм издава още, че със съпруга си често разменят бюти продукти - въпреки че бившият английски футболен капитан не използва грим-продукти от козметичната чантичка на жена си, често посяга към маските й за лице.

"Не разменяме моливи за устни, разбира се", казва Виктория. "Споделяме продуктите си за грижа, бюти продуктите - хидратанти, маски за лице, такива неща."

Припомняме, че през септември, десет години след представянето на модната си линия, Виктория Бекъм пусна на пазара и едноименна грим-линия, следващата иконичната за самата звезда бюти визия. Разгледахме ТУК. Ето какво казва и за нея:

"Винаги съм била обсебена от красотата и исках да създам бюти решения за клиентите си - от глава до пети; отвътре и отвън."

More Love