Следва

Грандамата на френския шансон Мирей Матийо за първи път в България

Мама и бебе: Кийра Найтли и двумесечната Дилайла

Три поколения дами бяха хванати на разходка в Лондон от вечно-нащрек-колегите-папараци онзи ден.

Celebrities преди 4 години

Сладки, небрежни и шик, в приятна близост под английското есенно слънце се разхождат 34-годишната холивудска звезда Кийра Найтли, която стана мама за втори път през август, дъщеря й Дилайла и баба Шърман Макдоналд.

Приятната откакто свят светува тройка, майка-дъщеря-майка, изглежда сладко и нормално като всяка друга подобна комбина. Кийра носи топло сиво oversized палто, кариран сукман и черни боти с връзки над жълт чорап, а бебе Дилайла е в раница-кенгуру на гърдите й, и съответно с лилав чорап, докато мама Шърман крачи редом. По време на недългата разходка трите се отбиват да хапнат в кафене.

Кийра Найтли роди второто си дете още през август, но пресата узна за това едва в средата на септември, когато актрисата за първи път се появи с бебето по улиците на града и съответно бе снимана. Очевидно, твърде дълго подобни тайни няма как да бъдат запазени. Отделно, за пръв път след раждането, госпожа Найтли се появи официално на червения килим миналата седмица - актрисата подкрепи снимачния екип на филма Official Secrets, в който също участва.

Звездата призна съвсем скоро в интервю за BBC, че й е страшно трудно със съчетаването на майчинството и работните ангажименти. Кийра споделя, че в момента кърми бебето си, съответно и не може за дълго да е далеч от дома: "Ето днес, например, излязох от къщи за 6 часа, като обезателно трябва да се прибера до 18.30. Разбира се, приготвила съм кърмата отпреди това, остава да се нахрани детето. Затова и смятам, че всяка мама трябва да има задължително помпа за кърма, за да си осигури храната на бебето, докато тя самата е навън".

Найтли добавя, че след раждането на второто дете, в дома й цари истински безпорядък, отбелязвайки обаче, че подобни промени за нея са напълно нормални. Кийра дори дава съвет на всички млади майки: "Останете си с пижамата и не се решете. Нека цари пълен безпорядък около вас. Обръщайте внимание само на който ви носи яденето", шегува се актрисата.

Припомняме, че Кийра е щастливо омъжена за музиканта Джеймс Райтън: през 2011 година двамата започнаха връзката си, през 2013-та се ожениха във Франция. Освен новородената Дилайла, Кийра и Джеймс възпитават по-голямата си дъщеря Ида, родена през 2015-та.

More Celebrities