Следва

Сестрата на Амал Клуни в ареста, повозила се пийнала

А междувременно, Ким Чен Ун е на кон

Кралят на Севера

Celebrities преди 4 години

Не се бъркайте, че изложените снимки са стопкадри от нов блобъстър - това са официални фотографии, разпространени от Централната телеграфна агенция на Северна Корея и изобразяващи държавния им глава Ким Чен Ун на бял кон.

Четири основни асоциации, придружават този подвиг:

1. Рекламата на Old Spice;

2. "Кон, бе, КОН!";

3. "Бел кон" - Влатко Стефановски;

4. И, разбира се:

Достолепният водач изкачва най-високия връх на свещената за корейците планина Пектусан на кон, което се счита за същински подвиг в традициите и историята на корейците. Легенда гласи, че именно на този връх слиза създателят на корейската династия Тангун преди повече от четири хиляди години.

На върха Кин Чен Ун се отдава на дейности, свързващи духа му с природата - съзерцава първия сняг, усеща с цялата си сетивна система ледения полъх... завръща се към корените си.

More from View Sofia

Ким Чен Ун и дъщеря му, на около 10, на посещение в завод за балистични ракети - началото на 2023 в Северна Корея изглежда така

Celebrities преди 1 година

Севернокорейският лидер Ким Чен-Ун посети завод за балистични ракети в Пхенян, придружен от детето - Джу Е. Това е първата официална поява на щерката на инспекция в оръжеен завод.  

Запознайте се: Ким Йо Чен, червената принцеса на Северна Корея

Celebrities преди 3 години

Последните няколко седмици световните медии усилено се опитваха да разбулят загадката около мистериозното изчезване на Ким Чен Ун. И докато в публичното пространство се разискваше доколко спекулациите за здравословното му състояние, дори за негова смърт, са основателни, експерти по политология и тоталитарни режими обсъждаха възможните наследници на севернокорейския лидер. Сред тях се открои едно име - Ким Йо Чен, по-малката сестра на Ким Чен Ун.  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 13 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.