Следва

Пролет, лято, есен, зима - панамки винаги ще има!

500 мига от любовта или 100 пуловера за есента. Start Shopping NOW!

START SHOPPING NOW!

Shopping преди 4 години

В началото на лятото направихме много амбициозен шопинг списък, състоящ се от 100 на брой примера по най-често носената през топлия сезон дреха, а именно тишърта.

Сега обаче, намирайки се в разгара на Есен/Зима 2019-та, поставяме летвата не по-ниско с чисто нов списък, адекватно съобразен с температурите навън. Както вероятно вече се подразбира, целта ни са пуловерите в цялата палитра, която тенденциите така услужливо предлагат. Освен уюта и външния вид, който бързо привлича окото, слагаме още един общ знаменател, служещ за ориентир в богатата обиколка, и това е цената. Полагаме усилия, разглеждайки почти безспирно всички познати и любими хай стрийт дестинации, способни да осигурят така желаното плетиво на цена до 150лв.

След като превръщаме желанията в реалност с помощта на галерията горе, редно е да помислим за грижата на често капризните плетива, особено ако желаем да ги запазим в техния най-добър вид. Спецификата откъм температура, разбира се, е от значение, говорейки за вълна - изцяло естествена или с примери, но препаратът, с който третираме преждата, е от не по-малко значение. За щастие Perwoll в новата си лимитирана серия Renew Advanced Effect обгрижва нежно и по правилния начин капризни тъкани от всякакъв вид, за да им се радваме за дълги сезони напред. Специалната технология пък Fibrex-Tech работи в две посоки едновременно - подсилва влакната и увеличава яркостта на цветовете още след няколко пранета.

#RethinkFashion

More Shopping