Следва

We love: Меган Маркъл носи годежната си рокля непрестанно

Сестрата на Амал Клуни в ареста, повозила се пийнала

Проблеми в Рая?

Celebrities преди 4 години

Тя се казва Тала, на 47 е, и е по-известна не с това, че е дизайнер, а с това, че е сестра на една от най-популярните жени в света в последните 5 години - съпругата на Клуни, Джордж Клуни, Амал.

Пълното й име е Тала Аламудин Ле Талек. Дамата преди дни се призна за виновна по няколко обвинения, в това число за шофиране в нетрезво състояние и шофиране без застраховка.

Датата е 13 май, часът - 2.30 след полунощ, Тала кара автомобила на съпруга си в Сингапур, където живее, след като се омъжва и напуска Ню Йорк. Спират я за проверка. Оказва се, някак между другото, че преди да седне зад волана, Тала е пийнала. За протокола - две чаши вино и една чаша шампанско. Поводът - вечеря с близки приятелки.

Старши сержант Алвин Лий разказва, че Тала много трудно е уцелила педала на спирачката, като при това е миришела на бъчва, с извинение. Опитвайки се да достигне задната седалка, за да взема чантата си, случайно натиска рязко педала на газта. В резултат на проверката и провинението, дамата получава наказание - седмица в ареста, глоба от 6,4 хиляди долара и лишаване от правото да кара кола за 4 години.

По думите на адвоката на Тала, клиентката й, която възпитава четири деца, "силно се разкайва" и извънредно страда от факта, че на проблема е дадена много широка, при това необоснована с нищо публичност.

В името на коректността, това не е първият случай, в който балдъзата на холивудския красавец Джордж Клуни сяда зад волана на автомобила пийнала, за да не употребим друга дума.

През 2013-та пак й отнемат правата, само че за две години.

41-годишната Амал Клуни, която е адвокат по правата на човека и стриктно спазва буквата на закона, следвайки го и ръководейки се от него не само в обикновения, но и в професионалния си живот, отказва да коментира инцидентът с участието на кака си по какъвто и да е повод.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 13 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.