Следва

Кейт Мидълтън и гардеробът й в Пакистан: спомен и респект към Ди

We love: Меган Маркъл носи годежната си рокля непрестанно

#consciousgoddess

Celebrities преди 4 години

Меган Маркъл, Херцогиня на Съсекс, се появи на церемонията Well Child Awards в същата красива тясна тъмнозелена рокля, която носеше и на фотокола при обявяването на годежа им с Принц Хари. Същата дреха носеше и по време на интервюто си във Фрогмор Котидж, в което разказа подробно за предложението.

Роклята, която по подразбиране съхранява в тъканта си много щастливи спомени, е в чудесен тъмнозелен нюанс, без ръкави и с етикета на P.A.R.O.S.H. Струва/ла е/ точно 489 британски лири, но предвид давността на покупката, именно две години, артикулът е вече изчерпан.


Меган и ризата й, която, веднъж показана на US Open, се разпродаде за минути


Роклята е описана от бранда-производител така: "Зелена рокля от фин вълнен плат от P.A.R.O.S.H., с кръгло деколте, кройка без ръкави, втален силует, детайл под формата на панделка в талията и прав подгъв."

Отделно, мантото на Херцогинята /от Sentaler/, също е от дрехите, слагани върху хубавата й снага повече от веднъж. Същото важи и за високите обувки Manolo Blanik. Чантичката с шал вместо дръжка е обаче нова придобивка, по наши сведения от марката Montunas, и все още е възможно да бъде купена онлайн /при условията на светкавична бързина, разбира се/.

Очевидно е, че да се оценява високо и като нещо нечувано фактът, че една жена носи дрехите си повече от веднъж, е леко неловко. Но, неопровержима истина е, че всеки път, когато това си "позволят" едната или другата Херцогини - Катрин или Меган, нещата придобиват колосално значение, защото, няма какво да се лъжем, и двете могат и да не повтарят. Предвид обаче печелещата все повече поддръжници "осъзната" вълна в модата, която и ние приветстваме и опитваме да следваме, реалният човешки пример от подобна висока "трибуна" е нещо прекрасно. Освен че майката на Арчи и съпруга на този палавник, Принц Хари, изглежда наистина божествено в цялото това нещо с акцент старата зелена рокля от годежа.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.