Кейт Мидълтън и гардеробът й в Пакистан: спомен и респект към Ди

Кейт Мидълтън и гардеробът й в Пакистан: спомен и респект към Ди

Защото, помним, Пакистан заемаше важно място в сърцето на Даяна.

Откакто кацна в Пакистан в понеделник, Кейт Мидълтън непрестанно демонстрира чрез облеклото си знаци и препратки към стила и поведението на същото място на покойната й свекърва, принцеса Даяна. Няма голяма доза изненада в този факт, защото знаем, че самата Лейди Ди таеше огромна почит към тази млада сравнително държава, наследница на много древни корени.

Припомняме, че принцесата пътува за първи път дотам през 1991-ва, а до смъртта си през 1997-ма е гост на страната още два пъти.

От избора на моден дизайнер до добавените традиционни аксесоари, вижте няколкото много интересни double/trouble появи на Кейт като Ди по време на официалната кралска визита на Херцозите на Кеймбридж в Пакистан дотук:

17 октомври 2019
В четвъртия ден от визитата, Кейт се появява в Лахор, носейки бял шалвар камиз от прочутия пакистански производител на традиционни носии от много качествени платове Gul Ahmed, в комбинация с шал от Maheen Khan.

4 юли 1996
Принцеса Даяна носи подобен, обсипан с мъниста шалвар камиз на вечеря с благотворителна цел в полза на пакистанската болница Shaukat Khanum Memorial Hospital в лондонския Дорчестър хотел.

16 октомври 2019
По време на посещението си на региона, много близък до афганистанската граница - Читрал, Кейт и Уил носят традиционни читралски шапки, по името на мястото.

Септември 1991

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.