Следва

Абрамович официално е АУТ! Даша се омъжи повторно

Кейт Мидълтън и гардеробът й в Пакистан: спомен и респект към Ди

Защото, помним, Пакистан заемаше важно място в сърцето на Даяна.

Celebrities преди 4 години

Откакто кацна в Пакистан в понеделник, Кейт Мидълтън непрестанно демонстрира чрез облеклото си знаци и препратки към стила и поведението на същото място на покойната й свекърва, принцеса Даяна. Няма голяма доза изненада в този факт, защото знаем, че самата Лейди Ди таеше огромна почит към тази млада сравнително държава, наследница на много древни корени.

Припомняме, че принцесата пътува за първи път дотам през 1991-ва, а до смъртта си през 1997-ма е гост на страната още два пъти.

От избора на моден дизайнер до добавените традиционни аксесоари, вижте няколкото много интересни double/trouble появи на Кейт като Ди по време на официалната кралска визита на Херцозите на Кеймбридж в Пакистан дотук:

17 октомври 2019
В четвъртия ден от визитата, Кейт се появява в Лахор, носейки бял шалвар камиз от прочутия пакистански производител на традиционни носии от много качествени платове Gul Ahmed, в комбинация с шал от Maheen Khan.

4 юли 1996
Принцеса Даяна носи подобен, обсипан с мъниста шалвар камиз на вечеря с благотворителна цел в полза на пакистанската болница Shaukat Khanum Memorial Hospital в лондонския Дорчестър хотел.

16 октомври 2019
По време на посещението си на региона, много близък до афганистанската граница - Читрал, Кейт и Уил носят традиционни читралски шапки, по името на мястото.

Септември 1991
На първото си самостоятелно пътуване да Пакистан през 91-ва, принцеса Даяна съща получава подарък - традиционна Читрал шапка, която мигновено пробва.

15 октомври 2019
Докато споделя времето си с деца от три местни училища в Националния парк Хълмовете на Маргала, Кейт носи царствен шалвар камиз - националната носия на Пакистан, в цвета на метличина, дело на местната дизайнерка Maheen Khan. От Russell and Bromley са ниските бежови обувки, които допълват дрехата.

23 май 1997
Тоалетът на Кейт в кралско синьо е много сходен с носения от принцеса Даяна през 97-ма, по време на посещението й в болницата за онкоболни "Имран Кан" и разговора й със самия Кан и съпругата му Джемима в Лахор.

15 октомври 2019
За ангажимента с министър-председателя на Пакистан, Кейт е в прекрасна изумрудено зелена туника от Катрин Уокър, любима дизайнерка и на свекърва й.

Септември 1991
Едно към едно почти, може би заради авторството на същата Катрин Уокър, е и носеният 28 години по-рано от Ди зелен ансамбъл по време на посещението й на джамия в Лахор.

4 октомври 2019
Излизайки от самолета при кацането в Пакистан, Кейт е облечена в синя рокля с ефект омбре, отново на Катрин Уокър, комбинирана с подходящи панталони. Комбинацията отново е вдъхновена от традиционния шалвар камиз, което представлява на практика туника със свободна кройка и панталон отдолу.

22 юни 1996
Принцеса Даяна носи супер подобен тоалет на посещението си в болница в Лахор през 1996-та.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 18 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.