Помните ли обира на Ким К. в Париж? Е, правят го на филм

Помните ли обира на Ким К. в Париж? Е, правят го на филм

Работното заглавие на лентата е "Fashion Week" и се базира на графичен роман.

Животът на Ким Кардашян-Уест се прехвърля от малкия на големия екран, въпреки че екранизацията едва ли съвпада с надеждите на риалити звездата за филмова кариера. Вместо лъскав биографичен филм, отразяващ живота й като феномен на поп културата, за големия екран ще бъде адаптиран травматичният грабеж от 2016-та.

Филмът с работно заглавие "Fashion Week" се базира върху графичен роман от 130 страници на френския писател Джоан Сфар. В интервю за Variety Джоан разказва, че лентата ще изследва "агресията срещу жените, връзката между много богатите и по-малко богатите хора; света на модата и сблъсъка на фигурите от стария и новия свят".


Джоан Сфар

Фокусът, вместо върху самата Кардашян или човек, визуално приличащ на нея, пада върху група крадци, които заговорничат срещу богат и известен инфлуенсър, но биват хванати във вихрушката, която представлява модното събитие в Париж. Комедийният елемент също няма да липсва, обещават от продукцията.

За самия инцидент Ким е разказвала неведнъж: "Беше най-страшното нещо, което ми се е случвало през целия живот. Само мисълта, знаете, че ще умреш... През цялото време се подготвяш за момента, в който ще те застрелят и убият. Тези десет минути наистина промениха целия ми живот."

Оттогава насам са задържани 11 човека във връзка с престъплението, което France24 нарича "най-големия заговор срещу един-единствен човек през последните 20 години от историята на Франция".

Имайки предвид нанесената травма, нещо ни подсказва, че Кардашян-Дженър кланът няма да бъде особено доволен от новините за предстоящия филм, въпреки че все още никоя от сестрите или майка им не е говорила по темата. Какъвто и да е случаят, сигурни сме, ще послужи за добър сюжет на епизод-два или три на Keeping Up With the Kardashians.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.