Следва

Възход за любимата на Роналдо, отново стана рекламно лице

Huawei и невероятната Ивет Лалова представят Watch GT 2

Най-бързата българка Ивет Лалова и модерната фитнес верига Next Level Fitness Club бяха домакини на българската премиера на новия смарт часовник Huawei Watch GT 2.

All About Life преди 4 години

Залата Sport Box събра на едно място посланици на марката, журналисти, спортисти и любители на новите технологии и здравословния начин на живот.

Huawei Watch GT 2 е базиран на първия специализиран за носими устройства чипсет на компанията - Kirin A1, на който са базирани и премиум Bluetooth слушалките FreeBuds 3, също демонстрирани на събитието. Двата продукта са представители на т. нар. "1+8+N" стратегия на компанията, описваща "Internet of Everything" екосистемата от гледна точка на крайния потребител.

Чипсетът Kirin A1 позволява много ниска консумация на енергия и ненадминат живот на батерията, при цялостна производителност и функции от ново поколение спрямо предишния модел Huawei Watch GT, радващ се на голяма популярност на нашия пазар.


Новият Huawei Watch GT 2 предоставя функции за мониторинг на 15 спортa - от бягане и колоездене, до плуване, гребане, крос тренажор, планинско катерене и триатлон. Освен това разполага с вградена памет, в която можете да заредите около 500 песни, и възможност за възпроизвеждане на висококачествен звук директно към Bluetooth слушалки, без нужда от смартфон около вас, когато тренирате.

За първи път у нас ще бъде налична и дамска (42mm диаметър) версия, с изключително тънък и елегантен дизайн. Мъжката (46mm) от своя страна позволява и Bluetooth обаждания. Watch GT 2 е първото носимо устройство на Huawei, което има "all-in-one" стъклен 3D екран, формиращ по-широк дисплей.

Ивет Лалова сподели по време на събитието, че е любител на смарт технологиите. Спортната шампионка, която ползва флагман смартфона Huawei P30 Pro още от представянето му в началото на годината, ентусиазирано сподели, че смарт часовникът Watch GT 2 и безжичните слушалки FreeBuds 3 ще са перфектната комбинация по време на усилените й подготовки за Олимпиадата в Токио през лятото на 2020 година.

Талантливата българка беше отправила редица предизвикателства към посланици на марката, журналисти и фитнес инструкторите от Next Level Fitness Club, които преди събитието имаха 2 седмици да тестват часовника и да споделят впечатленията си от него.Крис Захариев описа своите 2 седмици, в които е бил "изгубен нарочно" в серия от места и ситуации, звучащи като поне 2 месеца, а фитнес инструкторът Александър Кирилов от Next Level Fitness Club сподели, че Huawei Watch GT 2 е смарт часовникът, който отчита най-точно пулса при тренировки, на база на тестовете му с него самия и негови клиенти. Той наблегна специално и на бързото му зареждане и на функционалността за следене и анализ на съня, защото качественият сън е важен както за нормализиране на нивата на стрес, също следени от часовника, така и за чисто физическото възстановяване и изграждане на мечтаното тяло.

За финал, Huawei и Ивет Лалова анонсираха следващото събитие "Тренирай с Ивет Лалова и Huawei Watch GT 2". На 30 октомври от 14 до 16 часа, залата на Next Level Fitness Club в Park Center ще бъде отворена за всички фенове на Ивет Лалова и Huawei, с които тя в свободна форма ще споделя своите съвети за добра форма на духа и тялото. Следете събитието във Facebook за повече информация.


Продажбите на 46mm версия започват от понеделник на препоръчителна цена от 479 лева. Дамската, 42мм, версия се очаква малко по-късно на нашия пазар.

More from View Sofia

Говори ми за ЛЮБОВ, Георги Тошев

Love преди 4 години

Нали вече не ви е странно как всяка година след месец януари идва февруари, а ние, специално за вас, вече за пети път "го крадем" (и ни е много гот от това плячкосване!) и правим подвластен на чувствата, страстта и любовта! Да, на тази луда, луда Любов! Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще й разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

More All About Life

Възходът на съвременния стоицизъм

All About Life преди 1 ден

В разгара на многопосочните кризи, една древногръцка философия, която се застъпва за устойчивост и приемане, идва отново на мода. Всеотдайният стоик Наташа Бърд задава въпроса доколко принципите всъщност ни служат, на нас и на света, в който живеем.  

Страшен гъдел или защо харесваме филми за маниаци (и нормално ли е)

All About Life преди 1 ден

Ако често пускате подкасти, документални или игрални филми за маниаци, за да се отпуснете (или дори да заспите, докато ги гледате или слушате), рано или късно може да се зачудите: Аз добре ли съм? Е, нека разберем.