Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 21.10 - 27.10

Възход за любимата на Роналдо, отново стана рекламно лице

Пищна, екзотична и най-важното - интимно близка с 34-годишната суперзвезда Роналдо, 25-годишната Джорджина Родригез подписа нов апетитен договор за реклама, този път със солидния онлайн търговец на мода PrettyLittleThing.

Celebrities преди 4 години

Преди няколко дни моделът обяви партньорството си с онлайн-гиганта, като публикува кадри от рекламната кампания. Днес стана известно, че Джорджина ще е и посланик на фирмата.

Във фотосесията Родригез мери три мини-рокли, идеални за поддържаната й фигура, едната силно описваща тялото, другата дантелена с дълбоко деколте, третата с паднало рамо и волани в долната част.

Родригез, припомняме, до съдбовната си среща с футболната звезда, работи като продавач-консултант в бутик на Gucci. Издигането на крилете на любовта е светкавично, за около три години от въпросната среща, която припомняме, се случи в края на 2016-та - вижте!, зашеметяващата брюнетка успя да отвоюва добро парче от модната баница - снима се в рекламна кампания на Yamamay, появи се на десетина корици, стана важен гост на повечето световни светски събития и премиери, респективно, новото сътрудничество е напълно очаквано.

Иначе, с PrettyLittleThing работят много звезди, в това число Кортни Кардашян и певицата Ашанти.

В интерес на истината, редно е да кажем, че по наши, вярно, отдалечени, впечатления, Родригез на първо място слага семейството, а не кариерата. Припомняме, че с Роналдо възпитават четири деца /три на футболиста, родени от сурогатни майки и дъщеря Алана, на почти 2 годинки, плод на взаимната им любов/.

Двамата са домошари и прекарват всяка свободна секунда с наследниците. Самият Кристиано скоро отново намекна за сватба с любимото момиче, което не е нещо много ново, защото стига до нас от момента на годежа им през септември 2017-та. Вярно, не разполагаме с никаква конкретика, освен че Роналдо не спира да се кълне, че задължително ще се ожени за гаджето си "в един прекрасен ден". Ами, дано, много им се получава, смятаме.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 2 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.