Възход за любимата на Роналдо, отново стана рекламно лице

Възход за любимата на Роналдо, отново стана рекламно лице

Пищна, екзотична и най-важното - интимно близка с 34-годишната суперзвезда Роналдо, 25-годишната Джорджина Родригез подписа нов апетитен договор за реклама, този път със солидния онлайн търговец на мода PrettyLittleThing.

Преди няколко дни моделът обяви партньорството си с онлайн-гиганта, като публикува кадри от рекламната кампания. Днес стана известно, че Джорджина ще е и посланик на фирмата.

Във фотосесията Родригез мери три мини-рокли, идеални за поддържаната й фигура, едната силно описваща тялото, другата дантелена с дълбоко деколте, третата с паднало рамо и волани в долната част.

Родригез, припомняме, до съдбовната си среща с футболната звезда, работи като продавач-консултант в бутик на Gucci. Издигането на крилете на любовта е светкавично, за около три години от въпросната среща, която припомняме, се случи в края на 2016-та - вижте!, зашеметяващата брюнетка успя да отвоюва добро парче от модната баница - снима се в рекламна кампания на Yamamay, появи се на десетина корици, стана важен гост на повечето световни светски събития и премиери, респективно, новото сътрудничество е напълно очаквано.

Иначе, с PrettyLittleThing работят много звезди, в това число Кортни Кардашян и певицата Ашанти.

В интерес на истината, редно е да кажем, че по наши, вярно, отдалечени, впечатления, Родригез на първо място слага семейството, а не кариерата. Припомняме, че с Роналдо възпитават четири деца /три на футболиста, родени от сурогатни майки и дъщеря Алана, на почти 2 годинки, плод на взаимната им любов/.

Двамата са домошари и прекарват всяка свободна секунда с наследниците. Самият Кристиано скоро отново намекна за сватба с любимото момиче, което не е нещо много ново, защото стига до нас от момента на годежа им през септември 2017-та. Вярно, не разполагаме с никаква конкретика, освен че Роналдо не спира да се кълне, че задължително ще се ожени за гаджето си "в един прекрасен ден". Ами, дано, много им се получава, смятаме.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.