Седмичен ХОРОСКОП - 21.10 - 27.10

Astro преди 4 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ви носи изненади, които ще бъдат свързани с вашата работа, образование или собствен бизнес. Много от тези събития ще бъдат свързани с голямо разнообразие от хора или от различни разстояния.

Периодът е абсолютно непредсказуем за вас. По-големият стрес, който ще изпитате, може да доведе до емоционални (прибързани) решения. Това, което би могло да ви помогне, е да останете спокойни, да следвате и да чакате естественото развитие на определени събития.

Сега ще бъде по-лесно да създадете напрежение на работното си място с колеги, клиенти или ръководители поради неподходящи коментари или объркващи задачи. Ограничете ги. Ако допуснете спорове или конфликти на работното си място, те неизбежно ще попречат и на личните ви чувства и настроения.

Събитията през тази седмица значително ще определят живота ви. Може да мислите, че някои неща са незначителни, но скоро ще осъзнаете, че грешите…

Жените на зодията ще трябва да помагат на хора, които имат проблеми в семейството или на работа. Внимавайте с какво се ангажирате, за да не изпитвате проблеми.

Мъжете могат да постигнат много, но с помощта на важни хора в семейната си или професионална среда. Важна роля в живота ви през тези седем дни ще играят хора, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Хороскоп

Още от Astro