Седмичен ХОРОСКОП - 21.10 - 27.10

Astro преди 4 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица ще ви липсва желание да се ангажирате с отговорни семейни задачи, срещи и събирания. Основното ви желание ще бъде да се включите в релаксиращи и приятни за вас дейности.

Всъщност особени притеснения и проблеми за решаване тази седмица няма да има. Достатъчно умни сте, че да осъзнавате ясно, че колкото повече едно решение или действие се бави, толкова по-сложен за разрешаване става казусът, към който се отнася. Затова решавате всичко навреме!

Конфликтите тази седмица ще се отнасят най-вече до ежедневните ви дела, които от време на време провокират спорове и противоречия.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, независимо от дестинацията или разстоянието.

Жените на зодията ще имат седмица, която да благоприятства развитието на техните финансови дела. Сега е моментът да намерите по-добре платена работа, да спечелите допълнителен доход или да уредите неприятен финансов проблем.

Мъжете ще имат ангажимент, свързан с жена в семейството си, който ще изисква повече време за реализиране или извършване на други промени в първоначалните планове за седмицата.

Хороскоп

Още от Astro