Кой кой е в модата днес: Стайнберг, рускинята-машина

Кой кой е в модата днес: Стайнберг, рускинята-машина

Това красиво момиче е на 17, идва от Новосибирск и е най-желаното руско име от младото поколение модели, сред които и нашите родни Белослава и София, припомняме ТУК.

На съвсем скоро отшумелите пролетно-летни ревюта в главните 4 модни столици - Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж, госпожица Стайнберг навъртя цели 37 дефилета, което е своеобразен рекорд, както и силно обещание за каквото предстои в кариерата й на модния небосклон.

Леко сурова на вид, тъмна, скулеста и с вайба на бунт, който я обвива, тя буквално се оказа явление, като пресметнем огромния букерски и дизайнерски интерес да бъде наета, за да дефилира. Като тук говорим, освен за невероятното число 37, което я нарежда на третото място по брой "извървени" ревюта този сезон, и за набора от най-най-важни имена в бизнеса, нетърпеливи да я ангажират.

Именно тази млади дама откри Paco Rabanne, пак тя закри Boss и, следва да признаем, изглежда страхотно в най-различни стилови интерпретации и дизайнерски идеи, доведени до пълно съвършенство от стилистите на всяко отделно шоу: от тези с траш и метъл внушение, сред които R13, така и класическите, като Michael Kors, чак до най-фините и женствените - Valentino и Simone Rocha.


Пролет/Лято 2020: Simone Rocha, Valentino, R13

Стайнберг нормално фокусира небивал интерес у колегите, следва интервюто й за Vogue, в което научаваме повече за новосибирката с кариера за завиждане:


Пролет/Лято 2020: Dior, Celine, Prada

Тежко натоварване пое на раменете си този сезон, много ревюта ти се струпаха, как си почиваш?
Спя. Много спя и по възможност прекарвам повече време сама.

Разкажи ни за детството си, с какво се занимаваше като малка? Интересуваше ли те модата, казваха ли ти, че приличаш на модел?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.