Следва

LA BIOSTHETIQUE Paris: Най-красивият есенен грим

Beauty Екстаз в понеделник: Алените устни на Ирина, маникюрът на Марк Джейкъбс & още

Beauty Екстаз Alert!

Celebrity beauty преди 4 години

Излагаме на вашето внимание най-интересните Инстаграм бюти находки-вдъхновения от изминалата седмица, които да подействат като свеж старт на тазседмичната фиеста! От плътните устни на руския топмодел à la "аз съм само цвят червен", през розовото червило с цвят на ученически маркер на друг модел, Елза Хоск, чак до камъните по ноктите на Марк Джейкъбс. Enjoy!

Алените устни на Ирина Шейк
Ирина Шейк подкрепи звездният визажист Пат Макграт (въпреки че да се каже просто "звезден" е омаловажаване на таланта й - все пак Пат е всевластващата кралица в макиажа в момента!) в лаунча на линията й червила. "The FOREVER GORGEOUS @irinashayk serves FACE at Mother’s @sephora PA Event, wearing the DIVINE #Luxetrance Lipstick in ‘McGRATH MUSE,’ a true creamy red. OBSESSED!", пише мейкъп артистът под Инстаграм поста си, като продължава с детайлно описание на грим визията на Ирина + как да я постигнем.

Сладурските нокти на Марк
В последните няколко дни големи промени се случват в света на Марк Джейкъбс, в който, както винаги, всичко се върти около самия НЕГО! Освен че се е превърнал във фен на кичозния маникюр, Лудото Ленче на модната индустрия, по наши наблюдения, опитва да пробие като копирайтър с това си описание - "Totally MEI-smerized by my MAN-icure. It is MEI-jor!!!" Целта, разбира се, е да популяризира маникюристката си Мей, която и иначе си има 119к последователи.

Bow-Down-Beyonce
Бионсе избира висока и обемна опашка за вечеря със звездните си приятели. Естествено, че ще се кланяме...

Електриковото розово на Елза Хоск
Елза Хоск намагнетизира всичко наоколо си със стъклено синия поглед, но и още с електриково розовото си червило Patrick Ta. Тялото й блести, освен че е във върхова форма.

BBFFs (Beautiful Best Friends Forever)
Липсва им само Чарлийз Терон, за да е пълна картинката! Никол и Марго не залагат на фрапиращи бюти визии за разлика от горепосочените си колеги по знаменитост, а подчертават благодатта, която е изразила природата към тях. Ами, много са красиви!

Гривата на Джоан Смолс
Още една галеничка на съдбата с перфектно подредена грива (въпреки че не я виждаме често в естествена форма и вид), много силно изразени скули и плтъни устни.

Жената котка - Иман Хаммам
Черна пантера, само дето не е в черна Па-на-... знаете нататък. Красиво прибраната коса на Иман и изчистената бюти визия копираме дословно още довечера!

Princess Nokia не чака Хелоуин, създава го!
"Принцесата", носеща името на мобилен телефон, нанася червените сенки по много и навсякъде. Защо не?

Вдъхновихте ли се вече?

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя