Зелено+Розово, сладко комбо като дъвка за балончета

Зелено+Розово, сладко комбо като дъвка за балончета

Макар и тепърва да се наслаждаваме на есенно-зимния сезон и всичко, което може да предложи по отношение на тенденции, току-що изминалият моден месец, ориентиран към Пролет/Лято 2020-та, оставя желание за поглед напред и много, много експерименти по отношение на цвят.

Наблягаме на думата цвят, именно защото силните тонове и съчетанията помежду им заемат главна позиция относно случващото се на котешката пътечка както за настоящия сезон, така и за следващия. Една конкретна комбинация обаче ясно се откроява сред морето от дизайни и цветове и това е умелият микс между зелено и розово. Нищо нестандартно на пръв поглед, но всъщност с особености - ако през изминалия летен сезон зеленото бе съсредоточено около тоновете на пистакио в бледи тонове, наричани още "морска пяна", то за новия такъв палитрата е отредена за резедаво-ментовите оттенъци. Те биват придружени от не по-малко забележимото розово, което продължава да се радва на всеобщо внимание, сезон след сезон.

Cynthia Rowley Пролет/Лято 2020-та

С примери за вдъхновение от дефилетата на Cynthia Rowley и Erdem, набелязваме няколко дизайна, които с удоволствие бихме направили свои и в името на новоизгряващия тренд, и по отделно, за да ги носим с вече присъстващите в гардеробите ни елементи.

От Balenciaga до ASOS и всичко между тях, в галерията горе>>>

Erdem Пролет/Лято 2020-та

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia