Тина Кунаки - секси мама в черно-бяло

Тина Кунаки - секси мама в черно-бяло

Точно половин година след като стана мама /припомняме, Тина роди дъщеря си Амазони на 19-ти април/, 22-годишната чудно сладка втора съпруга на също така доста приятния Венсан Касел, се разсъблече за нова секси фотосесия с рекламна цел.

Черно-белите фотографии госпожа Касел сподели в Instagram профила си. Досещането за сюжета ни навестява без проблем - младата дама е в хотел, в релакс комбинация от чорапогащник и бюстие в черно, излегната на грамадански креват, и си поръчва от румсервиза вино и хапване. Нещата, от хубави по-хубави по презумпция, пристигат, и в кадрите следва апетитно поглъщане на прелестна италианска храна от прелестно френско момиче.

 

Не се уточнява за кой бранд е рекламата - съпругата на Венсан Касел е лаконична в коментара към поста: "Обслужване по стаите".

Нормално, споделеното предизвика истинска еуфория у ползвателите на социалната мрежа. Всички коментират очевидното: младата майка изглежда убийствено добре, много, ама много е секси, формите й са апетитни, даже направо възхитителни.

Бомба!

Боже мой, Тина! Невероятна си.

Извинявай, скъпа, но това е ужасяващо секси.

По принцип Тина предпочита да се снима в черно-бели фотосесии и това наистина е добър избор, тя изглежда неистово добре в този тип кадри.

Макар и показаната тук да е първа такава сесия на модела след раждането, преди да се оттегли по майчинство, Тина Кунаки отново позира в черно и бяло, само че съвсем без нищо по себе си. Снимките, припомняме, бяха поръчка на списание Photo.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.